Tur 2012

I 2010 var vi på Misano og så Superbike løp. I 2012 skal vi delta på “The 7th edition of the World Ducati Week wich will take place at the Misano World Circuit from 21 to 24 June.” Ikke nok med det. På hjemveien får vi med oss “The Bikers’ Classic Spa-Francorchamps on the 29th, 30 of June and 1st of July 2012.” Dette er er arrangement hvor de kjører utholdenhetsløp med gamle motorsykler. I år kom 40000 besøkende. Se egen lenke på toppen av siden hvis du er interessert. Det samme gjelder turen i 2010.

Hvis folket ønsker det er det fullt mulig å legge ruten innom Noale i Veneto hvor de lager Aprilia, Bologna hvor de lager Ducati (se den nye “Panigale” på nært hold) og Varese hvor blandt annet MV produseres. Vi er heller ikke langt unna Mandello de Lario hvor Guzzi-fabrikken er lokalisert. Hvis noen virkelig er i støtet kan de jo selge “driten” de har, så plukker vi opp en ny Bimota på tollskilter når vi nå en gang er i Rimini-området.

Leave a Reply