Vinterprosjekt

Vinterprosjekt som ikke ble noe av i år. Jeg prøver å jage bort en plagsom ide om å kjøre VMX Vintage MotoCross. Det gjør en jo selvsagt ikke rundt om haugene her. Det er jo få som kjører motocross i det hele tatt. De som gjør det, der de gjør det, ser ut som å ha det morsomt. Her er favorittsykkelen for øyeblikket. En Husqvarna 510 kubikks firetakter fra 1983. Den står i Italia, klar for å settes i en eske og fraktes til Norge.

Kanskje jeg skal konsentrere meg om å få fart på den jeg har kjøpt allerede. Har kvittet meg med 15 av 20 unødige kilo, men sliter fremdeles med en vond skulder. Skal gå til fysioterapeut og prøve å strikktrene den i orden etter nyttår.

Aprilia MXV 450 er forbudt i profesjonell motocross i USA så jeg fikk kjøpt en hel cross-outfitt i orginale Aprilia farger og logoer for skit og ingenting. Det skal jeg ha på meg i første løp, hvis jeg kommer dit hen.

One thought on “Vinterprosjekt

  1. Husqværnaen var jo grisestilig….faktisk tøffere enn Apriliaen:)
    Men det er vel fordi eg liker old look and design better :)

    Putt i handlekorgen CBRS …he he :)

Leave a Reply