Notodden AllStar MX

Lørdag 21/9 og søndag 22/9 2013

Arrangerer vi All Star løp på Notodden

i tillegg til ALL Star klassen kjører vi også 50,65,85 og åpen klasse.

Lørdag blir det kjørt heat i klassene 50ccm, 65ccm, 85ccm og åpen klasse
Søndag blir det kjørt heat i klassene 85ccm og åpen klasse.
Meld dere på første mann til mølla. kun plass til 30 i hver klasse
Påmelding :
send start nr, navn, ccm, sykke merke og klubb, transponder nr
til MX@nmknotodden.no

Tidsskjema Lørdag
Heat Start Kl Til Klasse Kjøretid
1 08:00 10:00 Alle innsjekk og teknisk
2 09:30 09:42 Trening 50 12 min
3 09:45 09:58 Trening 65 12 Min
4 10:00 10:15 Trening 85 15 Min
5 10:20 10:35 Trening Alast. 50 – 15 Min
6 10:40 10:55 Trening Allst 30-50 15 Min
7 11:00 11:15 Trening Åpen klasse 15 Min
8 CA 11:20 Førermøte
9 11:30 11:42 Heat 1 50 12 Min
10 11:45 11:58 Heat 1 65 12 Min
11 12:00 12:20 Heat 1 85 15 Min+2r
12 12:25 12:45 Heat 1 Allst 50- 15 Min+2r
13 12:50 13:10 Heat 1 Allst 30 -50 15 Min+2r
14 13:15 13:35 Heat 1 Åpen 15 Min+2r
15 13:55 14:30 Pause 35 min
16 14:30 14:42 Heat 2 50 12 Min
17 14:45 14:58 Heat 2 65 12 Min
18 15:00 15:20 Heat 2 85 15 Min+2r
19 15:25 15:45 Heat 2 Allst 50- 15 Min+2r
20 15:50 16:10 Heat 2 Allst 30 -50 15 Min+2r
21 16:15 16:35 Heat 2 Åpen 15 Min+2r
22 ca 16:45 Premieutdeling

Tidsskjema Søndag
Heat Start Kl Til Klasse Kjøretid
1 08:00 09:30 Alle innsjekk og teknisk
2 09:40 09:55 Trening 85 15 Min
3 10:00 10:15 Trening Alast. 50 – 15 Min
4 10:20 10:35 Trening Allst 30-50 15 Min
5 10:40 10:55 Trening Åpen klasse 15 Min
6 11:00 12:00 Førermøte og Kirketid
7 12:00 12:20 Heat 1 85 15 Min+2r
8 12:25 12:45 Heat 1 Allst 50- 15 Min+2r
9 12:50 13:10 Heat 1 Allst 30 -50 15 Min+2r
10 13:15 13:35 Heat 1 Åpen 15 Min+2r
11 13:55 14:30 Pause 35 min
12 14:30 14:50 Heat 2 85 15 Min+2r
13 14:55 15:15 Heat 2 Allst 50- 15 Min+2r
14 15:20 15:25 Heat 2 Allst 30 -50 15 Min+2r
15 15:30 15:50 Heat 2 Åpen 15 Min+2r
16 ca 1600 Premieutdeling

Leave a Reply