exo

Exodus

Jeg vet ikke hvem som lurte meg til å lese denne 273 sider lange politisk korrekte globaliseringsorgien fra 2013. Etter migrasjonsflodbølgen i 2015, Merkels destruksjon av Schengen der de ytre grensene ble åpnet mens de indre grensene stengte og etter Charlie Hebdo og Batlacan fremstår boken som 100 år gammel. Det stopper ikke der. Alt boken advarer mot har skjedd og ingenting av det den lover har funnet sted. “In consequence, the free movement of capital has belatedly been recognized by the International Monetary Fund as inappropriate for some countries. There may, perhaps, be an equivalent impossible trinity arising from the free movement of people. It may prove unsustainable to combine rapid migration with multicultural policies that keep absorption rates low and welfare systems that are generous.” Ja ha, akkurat “may, perhaps, be”. Det er ikke noe kanskje muligens med dette i det hele tatt. Det går til helvete. Helt sikkert.