Ducati 900 Kamskafter

 
dag-og-tid-ducati-2
 
DSC_5737

Ducatien er tilbake i daglig drift når solen er fremme.

bevel-internals

Brook Henry og Vee Two er tilbake og kan skamtrimme den gamle bevelen din for en neve australske dollar.

Problemene ligger bak oss for øyeblikket.

Når alt er som det skal være. Dette var et mørkt øyeblikk.

Sykkelen har vært en tur hos Kämna igjen og er nå i “gatetrim”. Bildet er tatt utenfor Kämna Ducati før hjemturen. Den ettermiddagen og kvelden kjørte jeg til et hotell i Kolding. Dagen etter var det båten til Kristiansand og kjøring til Stavanger.

En god kjøretur senere er minstemann anfører i velkomstkomiteen.

Sykkelen skulle vært på Motogiro, men nå blir første skikkelige tur IoM 2014.

Olje: Motorex Formula 4T 15W50

7 thoughts on “Ducati 900 Kamskafter

 1. Hei

  Takk for raskt svar. Jeg fant litt om dette på nettet, ja. Slik det ser ut kommer jeg til å prøve meg på Club Terni sitt arrangement og ønsker kontakt med folk som har kjørt dette før. Har du eller noen du kjenner prøvd dette før?
  (Send meg gjerne en mail på morini312ALFAKRØLLgmail.com, så slipper vi å fylle opp bloggen din.)

  Forbannet kjipt med påmeldingsavgiften.

 2. Hei
  Jeg snublet inn på siden din i søk etter andre nordmenn som planlegger tur til Motogiro. Jeg har ikke meld meg på ennå, men tenkte å stille med Moto Morini 3 1/2 Sport eller MG LM1. Hvordan skal jeg tolke den siste kommentaren? Det står ingenting om at arrangementet er avlyst på hjemmesiden deres.

  Mvh
  Morini

  1. Det var to parallelle Motogiro arrangementer i forfjor og årene før det. De brakte sammen i retten over rettighetene til å arrangere dette i fjor og de jeg hadde bestillt hos (DreamEngine2) tapte retten til arrangementet og er gått over i historien. Deres arrangement ble avvlyst og jeg tapte 1500€. :-( Bare husk på å betale slike arrangement med kredittkort og ikke vanlig debetkort. Da har du en sjanse til å få pengene igjen hvis det skulle bli avvlyst.

Leave a Reply