Aprilia MXV 450

Treningsprogram

Starting procedure for Aprilia MXV 450; When cold; Kick it over compression a couple of times. It will either start or be ready for the warm start procedure. When warm; Use kickstarter to locate the compression on the first cylinder. Rotate the engine so it has just passed the compression on both cylinders (big bang). Give a firm but not overly violent kick. Repeat until success. If you insist on kicking it over compression, it will not start when warm.

Har prøvd å ikke bli 22-år igjen, men jeg får det ikke til. Jeg må bli 22. 80 kg med trynet fullt i skit etter dagens cross økt. Vi får se om jeg får det til. Her er biken.

Disse bildene er illustrasjon over hvordan det skal gjøres på en slik sykkel.

Men det var det lille spørsmålet om en fikk det til da. Jeg har iallefall bevis på at noe er på gang:

Vi har startet klubb også :-)

Er dette meg snart? Neppe.

MXVen min er kommet hjem og her ser vi den parkert et hemmelig sted hvor innkjøringen fant sted.

Etter første seriøse trening. Etter dette har en skulderproblematikk eskalert og satt meg på sidelinjen. Trist. Skulle vært med på “Gubbeløpet” på Bybergsanden i dag 03.09.2011, men må være rekonvalesens. Var ute å kikket med Ducatien.

Har ikke gitt opp ennå. Trener skulderen daglig og har fått meg ett nummer å konkurrere med.

31.08.12. Nå skal skulderen være god igjen. Jeg kan ennå kjenne noe når jeg bøyder den hardt bakover, men jeg har tro på at den kan bli symtomfri snart. Har trent tre ganger i uken i evigheter også og godt ned en god del kilo. Nå er det lisenskurs på Bybergsanden i midten av september og så må jeg skaffe en gammel varebil, så får vi se om vi kan få “gang på greiene”.

Så var det opp en aldersklasse da. 50-60 år. Skremmende tall.

Bilde tatt 2. november 2015

andrenovembertjuefemten

Leave a Reply